Nooit meer op dieet!
 

Dag Dieet, Hallo Leefstijl!

              Nooit meer op dieet en weer blij met je lijf                

   passend bij jou    ✔   praktisch        blijvend


Het gejo-jo met jouw gewicht stopt hier!

Herken je je hierin? 

 Foto’s van mooie momenten, fijne vakanties waar jij op staat? Die zijn zeldzaam! Als het even kan duik je weg voor een camera.
Want die persoon op de foto met dat overgewicht wil je niet zien en niet zijn.

Jouw kledingkast heeft een rij "voor min 5 kilo" die je al jaren niet draagt. Inmiddels mogen ze wel het label "min 10" krijgen. 
Je kleden voor een feestje is steeds een stressmoment . Niks past en niks staat.

Weer een dieet? Je weet niet meer wat je nu nog moet doen. Je hebt al van alles geprobeerd.
Al die diëten zijn onpraktisch, te bijzonder, passen niet bij je. Je wil gewoon lekker eten en toch afvallen.
Maar hoe dan? Misschien moet je het maar opgeven.

Want wat maken die 15 kilo nou uit? Je hebt al een fijne relatie, leuke kinderen, een baan, vrienden. Je bent toch gelukkig? Er zijn veel ergere dingen.  Maar je weet ook dat het zo niet werkt. Je wordt niet blij van je gewicht en je kunt het niet accepteren. Je baalt er van als jezelf in de spiegel of een winkelruit ziet. Je voelt die kilo’s als je beweegt, je bent snel moe en kortademig. 

Wat als je op deze manier door gaat? Heb je dan nog energie of ben je wanhopig omdat je jezelf continu straft met diëten zonder blijvend resultaat?
En wat als je net als je te zware collega diabetes krijgt? Of hart- en vaatziekten? Er moet echt iets gebeuren, zo kan het niet langer.

Als jij niks verandert blijft alles hetzelfde.Het goede nieuws: Het kan ook anders!

Hoe zou het kunnen zijn?

  • Hoe zou het voor je zijn als je jezelf op een foto ziet en er gewoon naar kunt blijven kijken? Stel je voor dat je naar een foto van jezelf kijkt en geen dik lijf ziet maar die leuke persoon, lieve ouder, ideale partner, fijne vriend(in) en gezellige collega die je bent?
  • Hoe zou het zijn als je weer blij wordt wanneer je jezelf in de spiegel ziet? Dat kleding die je op een paspop zag nog steeds leuk is als jij het aan hebt. Bedenk hoe trots je op jezelf zult zijn als je in de kledingwinkel een maatje kleiner kunt pakken! En hoe zou je je voelen als je kledingstukken uit je kast weg moet doen omdat ze je te gròòt zijn?
  • Hoe zou het voor je zijn als je nooit meer een dieet hoeft te volgen?  Dat je de vrijheid ervaart om zelf te bepalen wat je eet en drinkt.
  • hoe zou het zijn als je geen stress meer hebt rond eten en bewegen? Dat jij in controle bent en best eens uit de band kunt springen omdat je weet dat je grip hebt op jouw gewicht!
  • Hoe fijn zou het zijn als je je niet meer druk maakt over jouw gewicht. Dat je niet bang hoeft te zijn voor lichamelijke klachten en kwaaltjes die veroorzaakt worden door overgewicht. Dat je weet dat als mensen naar je kijken, ze iemand zien die lekker in z’n vel zit en dat uitstraalt!

Kun je je voorstellen dat dat allemaal mogelijk is? Dat er een oplossing voor jou is?De oplossing is:

 

Het ontwikkelen van een gezonde leefstijl die er automatisch voor zorgt dat jij weer blij wordt met je lijf! 

 

En nee, dit is geen dieet of programma waarbij iemand jou iets "door de strot duwt"

 

Ik heb een methode ontwikkelt die werkt vanuit wat jij wil, op een praktische manier die bij jou past en waarmee je duurzame resultaten boekt op weg naar een blijvende gedragsverandering. Simpel gezegd: Kleine, eenvoudige stapjes die jij kiest maken een groot verschil!


Mijn methode is: Dag Dieet, Hallo Leefstijl!: 

   Door goede keuzes te maken krijg je grip op je gewicht en zal je merken dat je lichaam verandert. 

   Je gaat ontdekken dat kleine aanpassingen in eten en bewegen een groot effect hebben. 

   Je hoeft nooit meer een dieet uit te zoeken, je ervaart juist vrijheid door zelf te bepalen wat je eet of drinkt. 

   Langzaam maar zeker ontwikkel je gezonde gewoontes waar je de rest van je leven wat aan hebt!


Dag dieet, Hallo leefstijl!
 6 individuele sessies
persoonlijke begeleiding en huiswerkopdrachten.
het traject duurt een half jaar.Vanui

 "Vanuit eigen huis, tuin en keuken is vitaliteit verrassend dichtbij." 

 - Mariska Huijskes-
Wat is jouw winst?

Je merkt dat je lichaam verandert! Je ontdekt dat kleine aanpassingen in eten en bewegen groot effect hebben. Je krijgt grip op je gewicht en wordt weer blij met je lijf, kom maar op met die spiegel!

Een eenzijdig, onpraktisch en streng dieet heb je nooit meer nodig. Je laat je menu niet bepalen door een ander! Je maakt zelf gezonde keuzes die je ook nog lekker vindt en waarmee je steeds een stap dichter bij je droomgewicht komt. Je hebt zoveel controle over wat je eet dat een keer zondigen geen ramp is. Stel je eens voor dat je op gewicht blijft èn nog steeds kunt genieten van lekker eten en drinken!

Een keertje toch teveel gegeten? Geen probleem voor jou, je weet hoe je de balans kunt houden tussen genieten en gezonde keuzes! Als je mijn tips en trucs gebruikt kun je de draad zo weer oppakken als het even wat moeilijker gaat.

Je zorgt beter voor je lichaam en dat merk je! Je krijgt meer energie, je kunt makkelijker bewegen en het beter volhouden. Je voelt je goed en straalt dat uit, hoezo wegduiken voor een camera? Je zult trots zijn op jezelf!

Je ontwikkelt gezonde gewoontes die bij jou passen en die je dus vol kunt houden. Daarmee kun je de rest van je leven vooruit!DRUK OP DEZE KNOP ALS JE KLAAR BENT MET DIETENResultaten van anderen:

Mijn klant Paula had overgewicht en wilde afvallen. Ze besloot om anders te gaan eten. Ze was, zo zegt ze zelf, een nogal gemakzuchtige kok en gebruikte veel pakjes en zakjes en kant en klare producten. Ook liet ze haar kookgedrag nogal bepalen door wat de rest van het gezin graag wilde dat er op tafel kwam en dat waren vooral traditionele, wat zwaarder maaltijden.

Ze besefte dat ze op een andere manier moest gaan eten ze besloot om verse en gezonde producten te gaan kopen. Ze zocht online allerlei recepten en liet haar gezin langzaam maar zeker wennen aan nieuw smaken en gerechten.

De resultaten zijn fantastisch! Ze verloor steeds meer gewicht en werd weer blij met haar figuur. Een mooi badpak wat al jaren onderin de la lag voor “10 kg minder” kon ze weer aan! En haar gezin? Stiekem vonden ze de nieuw recepten toch best lekker……Paula is niet de enige voor wie een leefstijlprogramma werkt.

Een andere klant Hester merkte dat door meer bewegen en gezonder eten haar figuur veranderde. De positieve resultaten stimuleerden haar om ook als ze een keer uit de band gesprongen was de draad weer op te pakken en zo kreeg zij grip op haar gewicht.

En Dianne, zij kwam er dankzij mijn programma achter dat ze, om aan haar doelen te kunnen werken, eerst haar leven wat beter moest organiseren. Meer structuur in haar dagelijkse ritme gaf haar ruimte om zonder stress een gezonder eetpatroon te ontwikkelen.


Wat zou het voor jou betekenen als je zo’n resultaat kunt realiseren?

• Zou je dan weer blij worden met je lijf?

• Zou je minder stress hebben als je “in controle” bent?

• Zou je meer energie hebben om leuke dingen te doen?

 

Wil jij ook zulke resultaten behalen?

Investeer in je jezelf en krijg toegang tot al mijn kennis zodat jij jouw eigen gezonde leefstijl ontwikkelt en weer blij wordt met je lijf!Wat krijg je precies:

Het traject bestaat uit 6 keer een 1-op-1 sessie en duurt een half jaar. Die tijd heb je nodig om van gezond gedrag ook echt gewoontes te maken. Dat is meteen ook het verschil met een willekeurig dieet van 8 weken. Je gaat uitzoeken welke gezonde gewoontes bij jou passen en na een tijdje worden deze onderdeel van je dagelijkse routine. Het worden echte gewoontes.

Tijdens de sessies gaat het om jou. Wat jij wil en niet wil. Zo wordt duidelijk wat het effect is van jouw gedrag op jouw gezondheid en waar jij winst kunt behalen. Je gaat jouw motivatie onderzoeken en doelen stellen.

Vervolgens leer je waar jouw gedrag door beinvloed wordt. Je leert welke valkuilen je hebt en welke triggers jou helpen bewust te blijven van jouw gezonde gedrag. Belangrijk ook is dat je leert hoe je balans blijft vinden tussen genieten en gezonde keuzes maken. Hierbij speelt terugvalpreventie ook een zeker rol.

We doen dit samen. Je krijgt begeleiding, maakt huiswerkopdrachten en je kunt al je vragen stellen zodat je niet vastloopt. 

Zo vul je gedurende de sessies jouw persoonlijke gereedschapskist met hulpmiddelen om het door jou ontwikkelde gezonde gedrag de rest van je leven te kunnen volhouden!

De waarde van het traject is enorm, je kunt het de rest van je leven inzetten!Alles op een rijtje

 

✔   6 x  1-op-1 sessies t.w.v. € 397,00
    6 maanden persoonlijke begeleiding voor al je vragen t.w.v € 97,00 
   6 maanden ondersteuning dmv huiswerkopdrachten t.w.v € 97,00

 

Bonus

✔  Quick Scan: waar sta jij? € 57,00

Totale waarde: € 648,00

Je kunt nu instappen voor € 499,00 of € 275,00 in 2 termijnen

 DRUK OP DEZE KNOP ALS JE KLAAR BENT MET DIETENVan te zwaar naar altijd een gezond gewicht

Lange tijd was ik te zwaar. Na veel diëten en van alles uitgeprobeerd te hebben ontdekte ik “gewoon” eten (gevarieerd en vers) en ging ik meer bewegen.

Toch was dat nog steeds maar een deel van de oplossing.

Het ging niet zomaar maar vanzelf.

Regelmatig betrapte ik mezelf op een eetbui. Waarom deed ik dat? Ik wist toch heel goed wat ik wel en niet wilde eten? Ik was zo streng en gedisciplineerd dat ik het soms echt niet vol kon houden en in zo’n zwak moment snaaide ik alles wat los en vast zat.

Ik kon het niet volhouden.

Ik raakte daar zelfs wel eens zo door van slag dat ik mijn gezondere gedrag bijna op gaf. Als ik weer eens teveel of “verkeerd” had gegeten baalde ik zo erg van mezelf! Ik was kwaad omdat ik het niet vol kon houden, dat ik niet deed wat ik eigenlijk wilde. Dan had ik het idee dat alles voor niets was geweest. Dat het geen zin had om de draad weer op te pakken. Ondanks dat ik al best veel was afgevallen voelde ik me meteen weer log en zwaar.

Tot ik er achter kwam dat ik mezelf eigenlijk twee keer strafte. Eerst met balen en negatieve gedachten over mijn zwakke moment, en dan nog eens door het op te geven waardoor ik me ongelukkig zou blijven voelen!

Ik leerde mijn positieve resultaten te zien en soms zelfs uit te vergroten. Die 10 kilo afvallen had ik toch maar mooi bereikt! Ik leerde dat ik mezelf gewoon kon herpakken als ik een keer uit de bocht gevlogen was. Dat ik mezelf daarvoor zeker niet moest straffen. Ik werd trots op de momenten dat het wel goed ging en beloonde mezelf af en toe met een geniet-momentje!

Langzaam maar zeker leerde ik mijn valkuilen kennen.

Ik kon steeds beter herkennen waarom ik soms “onbeheersbare trek” had. Soms kon ik dat oplossen door iets in mijn eetpatroon aan te passen. Soms was ik gewoon moe of er speelde iets op de achtergrond. Ik leerde dat die trek niet met eten opgelost kan worden.  Er is dan iets anders nodig, iets wat ik moest aanpakken, oplossen of aan werken. Zo ontwikkel ik mijn positieve gezondheid. Ik werd weer blij met mijn spiegelbeeld!

Lekker in je vel zitten is meer dan alleen blij zijn met je figuur. Het is blij zijn met je complete spiegelbeeld!Ben jij klaar voor de volgende stap?


Hoe zou het voor jou zijn als je voor altijd grip hebt op je gewicht?

Je kunt eten wat je wilt.

Je kunt eten wat je wilt en daarna ook weer terug gaat naar jouw "normaal".

Na een keer “veel” kun je ook weer naar een keer “minder”.

Na een keer “ongezond” kies je uit gewoonte en overtuiging weer voor gezond.

Je weet wat bewegen voor je doet en past dat automatisch in in je routine.Hoe zou het zijn als je een positieve, gezonde leefstijl hebt die ervoor zorgt dat:

  •  je geen dieet hoeft te volgen zodat je kunt eten wat je lekker vindt
  • je meer vrijheid voelt in wat je kunt eten en drinken omdat je zelf “in controle” bent.
  • je minder stress ervaart zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten van fijne momenten.
  •  je goed voor jezelf zorgt waardoor je meer energie krijgt.

 

Wat levert een positieve, gezonde leefstijl je op?

1.  Door gezond en gevarieerd te eten en meer te bewegen zul je merken dat langzaam maar zeker je figuug verandert. Je wordt weer blij met je lijf!

2.  Goede voeding en gezond bewegen zorgen er  voor dat je goed slaapt en overdag meer energie hebt om te besteden aan dingen die jij belangrijk

   vindt en waar je van geniet!

3.  Je kunt tijd en energie kunnen besteden aan zaken waar jij van geniet.Dat geeft je een positieve boost en houdt stress buiten de deur!

4.  Met een positieve, gezonde leefstijl kun je dromen vorm geven en kun je de rest van je leven vooruit!


Diëten is niet meer nodig.

Ingewikkeld koken en eten wat een ander voor je bepaalt is niet meer nodig.

Shakes, poeders en maaltijdvervangers zijn niet meer nodig.

Dure sportprogramma’s die niet bij je passen zijn niet meer nodig.

Stress over af en toe iets lekkers is niet meer nodig.


Geloof jij ook dat een positieve, gezonde leefstijl voor jou de oplossing is?Je hebt nu 3 -keuzes:


Doe niets. En het resultaat zal niets zijn. 
Sterker nog, ik voorspel je dat je de komende jaren alleen nog maar zwaarder zult worden.

Probeer het nog een keer zelf.
Verspil een hoop kostbare tijd en kom er dan achter dat wat je hebt geprobeerd (weer) niets oplevert.

Investeer in en ontwikkel een gezonde leefstijl waar je de rest van je leven wat aan hebt.

 

 

Voor welke optie kies jij?DRUK OP DEZE KNOP ALS JE KLAAR BENT MET DIETENVeel gestelde vragen

* Kan ik het traject online volgen?

Zeker, we kunnen skypen. De materialen stuur ik digitaal. Het is wel handig dat je zelf een personenweegschaal hebt.

* Hoe zeker is het dat ik ga afvallen?

Dat hangt van jou af! Als je je aan mijn adviezen houdt en je eigen verantwoordelijkheid daarin pakt, weet ik zeker dat je afvalt.

* Waarom heb ik dit nu nodig?

Met “Dag dieet, hallo leefstijl” krijg je alle kennis en begeleiding die je nodig hebt om een

gezonde leefstijl te ontwikkelen en weer blij te worden met je lijf.

Eigenlijk heb je 3 keuzes:

1. Doe niets. En het resultaat zal niets zijn. Sterker nog, ik voorspel je dat je de komende jaren alleen nog maar zwaarder zult worden.

2. Probeer het nog een keer zelf, verspil een hoop kostbare tijd en kom er dan achter dat wat je hebt geprobeerd (weer) niets oplevert.

3. Investeer een eenmalig bedrag en ontwikkel een gezonde leefstijl waar je de rest van jeleven wat aan hebt.

Voor welke optie kies jij?

* Hoe kan ik het betalen?

Je kunt jezelf beter deze vraag stellen: "hoeveel kost het me als ik als ik steeds zwaarder wordt en gezondheidsklachten krijg?"

Wat zijn de gevolgen?

Zie het bedrag niet als kosten, maar als een investering. Je koopt kennis en begeleiding die je de rest van je leven kunt inzetten.

De beste investering is een investering in jezelf.

* Hoeveel tijd kost het?

Hoeveel tijd besteed je nu aan ongezonde gewoontes? Dezelfde tijd kun je investeren in het ontwikkelen van gezond gedrag!

* Wanneer kan ik beginnen?

Zodra jij contact opneemt kunnen we meteen een afspraak inplannen.

* Kan ik ook losse sessies afspreken?

Nee, het traject is een geheel. De tijdsduur en de inhoud van het programma zijn samengesteld om een blijvende leefstijlverandering te realiseren.

* Ik heb een medisch probleem, kun je me dan ook helpen?

Dat hangt van de aandoening af. Je kunt aangeven wat jouw klacht is en dan bekijk ik of we samen aan de slag kunnen. Dit kan bijvoorbeeld in een gratis sessie.

• Wordt dit traject door de zorgverzekering vergoed?

Bedenk: dit is een investering in jezelf en je eigen gezondheid. Het levert je iets op voor de rest van je leven. Dat is onbetaalbaar! Op dit moment wordt leefstijl coaching niet door een zorgverzekeraar vergoed. 

* Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker je mag ook in twee termijnen betalen. Dan betaal je € 275,00 voorafgaand aan de eerste- en voorafgaand aan de vierde sessie.  

DRUK OP DEZE KNOP ALS JE KLAAR BENT MET DIETEN
Vraag een gesprek aan

Stond jouw vraag er niet bij of twijfel je nog?

Maak hier een gratis afspraak voor een “Eerste Winst” sessie.

Tijdens dit gesprek van een half uur kijken we of mijn methode “Dag Dieet, Hallo Leefstijl”
een goede match voor jou is en krijg je praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt
en jouw eerste winst gaat maken!

 De beste investering is een investering in jezelf.

Welke keuze maak jij?


DRUK OP DEZE KNOP ALS JE KLAAR BENT MET DIETENOok van huis uit vitaal worden? Klik hier voor contact