Nooit meer op dieet!
 

Kinderleefstijlcoaching / Gezinscoaching

We zien het gebeuren. Om ons heen. Bij onszelf. Bij onze kinderen. Ons gewicht neemt toe, het sluipt er in. Het doet wat met je. Fysiek en mentaal. En je leefpatroon doorbreken blijkt niet zo eenvoudig. Niet voor volwassenen en zeker niet voor kinderen. Dat maakt hen kwetsbaar. Ze groeien ongezond en ongelukkig op en hebben door hun overgewicht een verhoogd risico op veel ziektes.

Leefpatronen kunnen echter doorbroken worden! Stap voor stap. Voor kind en gezin.

Als kinderleefstijlcoach of gezinscoach sta ik naast de ouders. Samen met ouders en kinderen gaan we uitzoeken wat de eerste stappen zijn richting een gezondere leefstijl voor het hele gezin. We zoeken uit wat er speelt en welke oplossingen kunnen werken.

Dit doen we door het dagelijks leven van het gezin in kaart te brengen, wat zijn de gewoonten op het gebied van eten, slapen, bewegen, persoonlijke balans. Ook kijken we naar welke  factoren een rol spelen, bv familieomstandigheden, gedrag, stress.

Samen gaan we op zoek naar wat jullie kunnen en willen doen om de leefstijl van het kind en gezin te verbeteren.

Heb je kinderen met een leefstijl gerelateerde vraag of heb je als gezin een uitdaging op dit gebied dan kun je bij mij terecht. Klik hier als je meer informatie wilt.